Over ons

Bewuste producten voor een bewuste keuze

.

“Onderweg om de productie en consumptie van kaarsen volledig duurzaam te maken”

B Conscious Import & Distribution is de exclusief importeur van C-lights Natural Tealights voor de Benelux en International Travel Retail (EU vliegvelden). Via BConscious.nl verkopen wij C-lights rechtstreeks aan jou als consument.

C-lights zijn ook verkrijgbaar via onze wederverkopers, zowel online als in fysieke winkels. Wel zo handig als je een winkel in de buurt hebt of dat je online, naast C-lights, nog meer toffe en duurzame producten wilt shoppen. Op die manier kun je verzendkosten besparen.

Kijk op de pagina “Onze verkooppunten” of er een C-lights retailer bij jou in de buurt zit of neem eens een kijkje in de prachtige online webshops met uitgebreide assortimenten van o.a.:

Met B Conscious zijn wij op een missie om de markt te inspireren en te voorzien van duurzame, innovatieve producten van hoge kwaliteit op een klimaatpositieve manier. Producten welke bijdragen aan het welzijn van mens, dier en planeet.

Duurzaamheid, aandacht, kwaliteit en integriteit is waar wij voor staan. Aandacht voor hoe een product bij kan dragen aan een betere kwaliteit voor jou én onze planeet. Aandacht voor jou als klant en hoe we onze service nog verder kunnen verbeteren. Aandacht voor hoe en waarvan een product wordt vervaardigd en op welke manier deze bij jou als klant terecht komt.

Voor de logistiek van onze import investeren wij in duurzaamheidsprojecten via CMA-CGM ACT Cleaner Energy BioFuel en/of GoodFuels. Meten, reduceren en, indien nog overtollig, compenseren van broeikasgassen (waaronder CO₂) is het credo. Door te varen op LNG en/of BioFuel waar mogelijk, worden deze broeikasgassen (incl. CO₂ uitstoot) met minstens 85% verminderd. De resterende uitstoot wordt volledig gecompenseerd door diverse GoldStandard gecertificeerde programma’s. Bezorging bij jou als klant vindt plaats via DHL Go Green of Netto nul CO2 van PostNL. Al onze levering zijn dus al volledig klimaatneutraal!

Om positief te compenseren investeren wij in verschillende andere projecten, onder andere via Trees for All. Onze resterende winst investeren wij in milieu-, sociale en dierenhulp programma’s via bijvoorbeeld Giro555.

Wij zijn trots op C-lights, ‘s werelds eerste natuurlijke theelichten! Ontworpen en geproduceerd door Gerálda in Litouwen met hernieuwbare energie, met alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Op een missie om kaarsen te produceren die je kunt vertrouwen. Neem deel aan onze reis om de productie en consumptie van kaarsen volledig duurzaam te maken.

 

“Samen maken we de wereld een stukje mooier”